Transplant Mjekre & Mustaqesh

Mjekra është një simbol i maskulinitetit dhe një detaj i preferuar i modës për shumicën e meshkujve. Por shumë meshkuj vuajnë nga rrallimi i mjekrës. Mjekra e holluar është pikërisht arsyeja pse shumë meshkuj vendosin të bëjnë transplant me metodën FUE Safir, me të cilën arrijnë një mjekër më të trashë dhe një pamje më mashkullore. Një transplant i mjekrës mund të plotësojë densitetin ose madje të krijojë një formë krejtësisht të re të mjekrës. Transplantimi i mjekrës rikthen besimin tek meshkujt dhe u jep atyre pamjen e dëshiruar.

Mungesa e qimeve në zonën e mjekrës dhe mustaqeve mund të jetë gjenetike, e shkaktuar nga stresi, mënyra e keqe e jetesës, si dhe rezultat i operacioneve të mëparshme, djegieve apo lëndimeve. Shumica e meshkujve duan thjesht të mbushin boshllëqet në mjekrën e tyre dhe të tjerët thjesht duan të shtojnë më shumë qime sepse nuk janë të kënaqur me dendësinë e mjekrës së tyre. Ata vendosin për zgjidhjen e vetme të sigurt dhe të përhershme – transplantin e mjekrës. Rezultate të suksesshme mund të arrihen vetëm me aplikimin e metodës së transplantimit të mikrosafirit FUE.

Për transplantimin e mjekrës përdoren vetëm graftet e vogla që përmbajnë një ose dy dalka në mënyrë që rezultati të jetë sa më natyral. Më pas bëhen mikroprerje në rajonin që pacienti dëshiron të mbushë. Është jashtëzakonisht e rëndësishme të bëhen prerjet në drejtimin dhe rregullimin e duhur, sepse kjo në masë të madhe përcakton pamjen e mëvonshme të mjekrës. Më pas, me piskatore mikrokirurgjikale, flokët futen në këto mikroprerje në drejtimin që mjekra, mustaqet ose barsetat të rriten natyrshëm.

Transplantimi i mjekrës është një metodë e thjeshtë, efektive, pa dhimbje dhe minimalisht invazive, e cila mund të përmirësojë përgjithmonë pamjen e mjekrës, mustaqeve apo barsetave tuaja.