Trajtime Për Rënien e Flokëve

Mezoterapia e flokëve

Mesoterapia e flokëve është një metodë jo-invazive gjatë së cilës mezokokteje speciale zbatohen duke përdorur gjilpëra të holla në mezodermën e kokës ku ndodhen enët e gjakut dhe gjëndrat e flokëve. Kjo stimulon qarkullimin, ushqen skalpin dhe rinovon gjëndrat e flokëve. 

Mesoterapia e flokëve do të ndihmojë në parandalimin e humbjes së mëtejshme të flokëve, do të përmirësojë ndjeshëm cilësinë e flokëve ekzistues dhe do të stimulojë rritjen e flokëve të rinj.

Trajtimi kryhet në kushte klinike, dhe nëse nuk keni mundësi të vini personalisht në trajtime, mund të merrni një set mezoterapie me dermaroller për përdorim në shtëpi (mjafton për 10 muaj).

Mesoterapia e flokëve nuk mund të stimulojë rritjen e flokëve në vendet ku ato humbasin plotësisht. Në këto situata, zgjidhja e vetme është transplantimi i flokëve.